Zaštita privatnosti

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), koja je u punoj primjeni od dana 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18, u daljnjem tekstu: Zakon) odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te najboljoj europskoj praksi, Hashtag j.d.o.o., sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Slanice 11, 21000 Split, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu pod registracijiskim brojem 060301185, osobni identifikacijski broj (OIB): 75098249817 (u daljnjem tekstu: Društvo), kao voditelj obrade osobnih podataka korisnika svojih usluga, izradilo je Politiku o zaštiti privatnosti korisnika usluga i kupaca. Politika o zaštiti privatnosti je jednostrano obvezujući pravni akt zasnovan na temeljnim načelima u obradi osobnih podataka, kojim se regulira koji podaci korisnika i/ili kupaca se prikupljaju, na koji način se takvi podaci obrađuju, u koje se svrhe upotrebljavaju. Politika o zaštiti privatnosti ujedno upoznaje korisnike usluga i/ili kupce s njihovim pravima u prikupljanju i daljnjoj obradi osobnih podataka, sve u svrhu zaštite njihove privatnosti u širem smislu.

Politika o zaštiti privatnosti temelji se na sljedećim načelima obrade osobnih podataka: načelu zakonitosti, transparentnosti i najbolje prakse, načelu ograničene obrade i smanjenju količine podataka, načelu točnosti i potpunosti osobnih podataka, načelu ograničene pohrane, načelu cjelovitosti i povjerljivosti podataka, načelu odgovornosti, načelu povjerenja i poštene obrade, načelu oportunosti (svrhe obrade), načelu obrade u neimenovanom (anonimiziranom) obliku.

Politika o zaštiti privatnosti se primjenjuje na sve usluge koje nudi Društvo, pri čemu je cilj Politike na jasan i transparentan način upoznati korisnike s postupcima obrade njihovih osobnih podataka i njihovim pravima. Prije svega, korisnici mogu se u svakom trenutku obratiti Društvu sa zahtjevom za izmjenu ili dopunu i/ili ažuriranje podataka koji se na njih odnose, kao i sa zahtjevom za očitovanje o tome u koje svrhe žele ili ne žele da se njihovi podaci obrađuju.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

01. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.

02. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.

03. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.

04. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

05. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

PROPISI O PRIVATNOSTI

Hashtag j.d.o.o. u skladu s internim procesima i sustavima dizajniran je u skladu sa sljedećim pravilima:

  • Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
  • Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

  • Ime i prezime
  • Email
  • Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.

Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

  • Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
  • Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
  • Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
  • Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom na igor@yem.hr

SIGURNOST

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Lokacija festivala